ANIMATIE voor ZORGINSTELLING ‘S HEEREN LOO

 

Wat Wil Jij?

Deze animatie voor zorginstelling ‘s Heeren Loo Nederland is gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. De film laat zien dat ze door grote en kleine keuzes de regie kunnen voeren over hun eigen leven. Het doel van deze film is hen hier bewust van maken en te stimuleren. 

 

 

Er valt wat te kiezen

Ieder mens moet zelf kunnen kiezen waar hij wil wonen of werken, wat hij in zijn vrije tijd doet en met wie hij omgaat. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Daar gaat deze film over. Wat wil je wel, wat wil je niet? De film “Wat Wil Jij?” vertellen cliënten zelf over de keuzes die ze maken in hun leven.

 

De film is nauw gerelateerd aan de ondersteuningsvisie van ‘s Heeren Loo. Het uitgangspunt van deze visie is dat iemand met een verstandelijke beperking een gelijkwaardig lid is van de samenleving, met zoveel mogelijk dezelfde rechten. ‘s Heeren Loo ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij het maken en uitvoeren van hun keuzes. Deze film kan daarbij een hulpmiddel zijn.

 

Maar de film is ook gewoon vrolijk en leuk. Ook mensen die op een ernstig verstandelijk beperkt niveau functioneren kunnen genieten van de film. Tevens is e film geschikt om stagiairs, vrijwilligers en andere geïnteresseerden inzicht te geven in de leefwereld van mensen met een verstandelijke beperking.

 

Publiekslieveling

Deze animatie won in 2010 de publieksprijs voor Beste Nederlandse Animatie op het Holland Animation Filmfestival in Utrecht

In opdracht van ‘s Heeren Loo Nederland
Animatie: Christa Moesker en Margriet Westerhof
Geluidsafwerking en muziek: Matthijs van der Veer
Productie: Dianne de Heer 

 

Animatie voor zorginstelling 's Heeren Loo

 

Animatie voor zorginstelling 's Heeren Loo

 

Animatie voor zorginstelling 's Heeren Loo 

 

Animatie voor zorginstelling 's Heeren Loo

  Animatie voor zorginstelling 's Heeren Loo

 

 

 

Comments are closed.